Ribbentrop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 aylık sitem mevcut , 5-6 tanıtım yazısı vs aldım güçlü veya yerel haber sitelerinden. Şuan İstediğim kelimelerde liste dışıyım , 3-5 anahtar kelime hariç (oda blog saflarından gelen 100 ila 80 arası sıralama) , Site marka araması dışında hiç sıralama almıyor. sebebi ne olabilir ? seo tarafında eksiklik mi var yoksa yeni olduğu için girmemesi normal mi ?
ysntsc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, siteye bir platformdan tanıtım yazıları alıyorum. Bunun siteme zararı ne olabilir? Daha netleştirmek adına, yazılar benim sitemde yayınlanıyor bende ücretini alıyorum. Son Google güncellemelerinde yaşanan düşüşlerden bende etkilendim, bu tanıtım yazıları bu düşüşlere etken olabilir mi yoksa klasik Google mı? Genel anlamda siteye tanıtım yazısı almanın zararı ne olabilir? Teşekkürler.
Merhaba, dediğim gibi, projenizi detaylıca incelemeden backlink ile ilgili sorularınıza yararlı yanıtlar sunmam imkansız. Tanıtım yazısı alırken dikkat edilmesi gereken sayısız faktör vardır, en önemlileri şunlardır (bunları sorunsuz ayarlasanız bile istediğiniz sonuçları elde etmeniz zor olabilir, çünkü deneyim şart):

Anchor text’ler
Sitenizin yaşı ve trafiği
Tanıtım yazısı alınan sitenin trafiği
Link sayısı (her tanıtım yazısında sitenize yönlenen sadece 1 link kullanılmalıdır)
Alaka düzeyi
Kullanılan içeriğin kalitesi
Daha önce aldığınız linklerin hesaba katılması
vs