12 yıl platonik aşık oldum en yakın arkadaşlarımla birlikte oldu yıllarca düşündüm müzik dinledim ve onu hayal ettim. 4 ay önce nişanlandı parmağına takılan yüzük videosunu dahi izledim. Ne yaptımsa olmadı çoğusundada olmuyor bu ve benzeri konuların takıntı olduğuna inanmıyorum tek bir hatada insan silebilen hiç tanışmamış ve konuşmamış birine dönüşüyorum. Hayatımı değiştirsemde başka şeylerle meşgul olsamda düşünecek gene çoğu zaman bir vakit ayırıyorum. Ben savaştım savaşıyorum da ama daha bugün rüyamda gördüm nişanlısıyla. Nasıl olacak bilmiyorum başkalarıyla denememi istiyordu bende denedim ama baktım ki başkasına güzel birşey derken o aklıma geliyor , hayatta en çok korktuğum şey birini yaralamak bu yüzden kimseyle birlikte dahi olmuyorum kimsenin umutlarıyla hayalleriyle oynamakta istemiyorum. Herşeyin karşılığının olduğuna inan biriyim kötülükse gelip buluyor keza iylikte çok düşündüm kime ne yaptım ama hiçkimseye bir yanlışım olmadı kolay kolayda olmaz. Neden böyle oldu nasıl oldu bilmiyorum sorunu kendimde arıyorum sürekli ve bu şekilde bir konu gördüğümde dahi konuyu açan kişiye veya altına yorum yapan insanları kendim kadar düşünüyorum acaba ne yapacak toparlayacakmı inşallah toparlar diye. Çünkü kolay birşey olmadığını en iyi bilenlerden biriyim.