Merhaba,
En sağllıklı yöntem alan adı iletişim bilgilerini yazılı olarak değiştirmeye olanak sağlayan kayıt kuruluşlarına aktarmaktır. Metunic, One v.s.
Ama yine de Squarespace canlı destekle sorunun çözülebiliyor olması gerekiyor. Maile erişiminiz olmadığını basılı kopya ile güncellemek istediğinizi belirtebilirsiniz. Destekle iletişime geçerken çözüme yardımcı olmayacak gereksiz ayrıntılar vermemenizi tavsiye ederim. Direkt konuya girerseniz sorun çözülür. Veya
Squarespace Forum'a konu açabilirsiniz.
Metunic de aracı yöncü bilişim hizmetlerinin bayisi ayrıca güzel hosting de oradan kullanıyor
Arkadaşlar selamlar,
Forumdan bir arkadaştan Google domains üzerinden domain almıştım. Bir kaç ay önce, domain squarespace devir oldu. İncelerken
Fatura
Teknoloji
Yönetici
Sahip
Kısımları var.
Sahip kısmı eski sahibinin mail adresi yazıyor.
Değişiklik için eski ve yeni sahiplere mail gönderiyor.
Eski sahibine ulaştım. Mail adresi çalındığını hack yediğini erişim olmadığını söyledi.
squarespace zar zor iletişim kısmından destek oluşturdum. Olayı anlattım. Bana otomatik mesaj gönderip eski sahibine onay maili gondermemi söylüyorlar. Arkadaş o mail r erişim yok ! Domain elimden gidecek !
Tekrar tekrar destek açmama rağmen geri dönüş alamıyorum firmadan. Canlı destek veya başka yolumu bulamadim. Ne yapacağım ben !!
Cevabı basit sahibine şunu sorun bu alan adı bilgileri ne kadar süredir bu alan adında mevcut cevap basit 60 günden uzun süredir çünkü 60 gün içerisinde sahip bilgileri değiştirildi ği zaman İCANN tarafından transfere kilitli oluyor domaini aktardığınız firma ya durumu izah edip bu bilgilerin silinmesini talep ediyorum diyin akabinde silinecekir ardından yeni sahip bilgisi ekleyin ve tanımlayın