Hocam bende de var 1.5 sene boyunca falan evden çıkmama engel oldu, oturduğum yerden ayağa kalksam direkt çarpıntım ve ritmim artıyordu ama otururkende vardı tabi. Hatta bir gün berbere gittim orada aşırı arttı bu durum ambulans çağırdık cihazlarında ritim yüksekliği ve çarpıntı çıktı , sonra hastaneye götürdüler kana falan baktılar bir şey çıkmadı.
Bir tane doktor vardı ilaç verdi 25mg'lik ismi B ile başlıyor 6-7 senedir aynı ilacı kullanıyorum kullanmadığım gün direkt etkiliyor. Bıraksam iyi olacak ama bırakamıyorum da uykumu alamadığım gün ilacı içsem bile çarpıntım artıyor o esnada yarım saat gözlerimi dinlendirsem bile çarpıntımı geçirmeme yardımcı oluyor. Hastalık mı başka bir şey mi bilmiyorum banada psikolojik dediler ama alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ilacı içtiğimi düşünüyorum böyle %99 emin gibi bir şeyim ama bir bakıyorum çarpıntım var ilacı içmemişim, gidip ilacı içiyorum öyle rahatlıyor
(İlacı içtiğin için rahatladığını düşünüyorsundur diyorlardı psikolojik olarak yani o yüzden ekledim bu son kısmı.)