resulozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, excalibur g900 kullanıcısıyım. Bir yazılımcı olarak iş yoğunluğunu baz alacak olursak, cihazım sürekli sırtımda. Her zaman her yerde ansızın iş başı yapabiliyorum. HP bilgisayarlarını pek beğenmem iyi çalışmıyorlar açıkçası bu benim şahsi yorumum. Asusun ROG serileri oldukça iyidir daha önce aldım kullandım fakat kilogram olarak ağır cihazlar ve bu uzun sürede problem çıkarıyor. Yaklaşık 3 Yıldır sabit olarak g900 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hem hafif, hem tasarımsal olarak çok iyi ve küçücük, incecik cihaz. Çok fazla performans beklemiyorsan ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ben studio programları kullanıyorum ve gayet yeterli. Macbook dışında Windowsa ihtiyaç duyduğum her an işimi fazlasıyla görebiliyorum. Bu cihazları iyi araştırmalısın. Oyuncu bilgisayarı bunlar şarja takmadan iyi performans vermez ve şarjları pek iyi gitmez. Bir çok etken var şikayetleri göz önünde bulundurabilirsin. Casper teknik destek konusunda başarılı bir firma değildir aynı zamanda.

Aynı cihazı kullanıyoruz bir gram memnun değilim sürekli bir sorun çıkarıyor servise veriyorum format atıp veriyorlar