Bence bağladığın search konsol'dan yakalıyor.Bende deneme yapıyorum.Daha önce komple index sildiği search konsola 1 spam site bağladım 1 hafta oldu hiç index almıyor.Oysaki bağlamadan önce dakikakılık index alıyordu.1,2 ayı doldursun net anlayacağım ona göre başka aşamalara geçeceğim.
Farklı search console hesap açsak da tarayıcıların sabit bir parmak izi kimliği var. Kendi kimliğini (id) görmek için ->
https://browserleaks.com/canvas (signature yazan yer. webgl, font, canvas diye ayrılıyor.)
- Bence sitelerine search console hesabı açma. Google analytics bağlama. Bir de böyle denemelisin. Yandex metrica kurup gelen hiti oradan analiz edersin veya sıralama takibi için semrush/ahrefs/moz kullanabilirsin. Kısaca Google'a ait herhangi bir metrik doğrulaması yapmadan bir dene istersen.
- Hergün backlink basmaya devam ettiğinde level alırmış gibi hit gelmeye başlıyor.
Kesinlikle buna katiliyorum, search consoldan da yakalayıp işlem yapiyorlar bir deneme sitemde site çok iyi giderken önce search consol hesabim olağan dişi etkinlik yakaladik olarak işaretlendi daha sonra site düştü.