Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler, dediğiniz gibi Adsense ile Analytics arasında tatsız bir fark vardı.
Ben 2 farklı sitemde bunu denedim, bir sitem yıllardır aktif ve eski Analytics den yeni GA4 Analytics'e geçirdim bu sitemde sayım problemi varken,
Henüz yeni diyebileceğim, yeni sürüm Analytics bağladığım sitemde anlık olarak doğru verileri görebiliyorum.
Sanırım bu eski - yeni geçişi yapan hesaplara has bir problem gibi duruyor.
evet. 3 adet bu şekilde eskiden yeniye geçen sitede sorun vardı. burada konu açtım ama derdımı anlatamamıstım. tema sahibine sordum o da google yanlış saymaz vs. dedı. Ancak net soyleyebilirim yanlış sayıyor. Yandex Metrica ile denedim ama o daha da eksık saydı. Yalnız nasıl oluyorsa Adsense doğru sayıyor.
Ek: Mesela search console 300 gösterıyor. Bu bölüm benım bıldıgım sadece google armasından gelenleri sayıyor. E iyi de sosyal medyadan girenler nerede? Direk girenler vs. Yani bazıları oraya bak diyor ama zaten oraya bıle bakınca mantıken bir yanlıslık oldugu anlasılıyor. Bu Google'nin kendi sorunu. Eski sistemde böyle bir durum asla yoktu. Zaten tadı kalmadı bu işlerin . Kendi kendini bitiren şirket olarak Google sanırım tarihe geçecek. YouTube'da shorts takıntıları yüzünden orayla birlikte hızla çukura gidiyor. 1 sakız alınmıyor 30 kurus 40 kurus vermeye calısıyor Adsense reklam tıklamasına. Valla kapatacam site mite bırakmayacağım.