Site adresi: PM
Sitenin aylık cirosu: 2.000 - 10.000 TL. (Tamamen sizin ilginize bağlı)
Kâr oranı: %20 - 40
Sitenin aylık gideri: Reklam çalışması yaparsanız sadece reklam gideri
Sitenin açılış tarihi: 2021-04-28 (Domain alınma tarihi) 2022-11-21 (İşe başlama tarihi)
DA / PA Değerleri: 14/18
Kategori / sitenin içeriği: Çay satış sitesi.
Günlük hit sayısı: Site Kit sonucu aylık 13k (panelden gösterebilirim)
Ziyaretçi kaynağı: Instagram ve Google
Domainin yaşı: 2 yıla yakın. 2025 YILINA KADAR UZATILMIŞ DURUMDA.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriğiyle satılık ve sınırlama yok
Hosting dahil mi?: 2 Ay idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Wordpress / Woocommerce
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?): Hayır

Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Siteyi kendim tasarladım ve A dan Z ye her şeyini kendim yaptım. Marka ismi olduğu için sizi Türkiye distribütörü zannedip firmalardan Otel, Banka, vb. yerleden toptan satın almak isteyenler çıkabiliyor.

SORU 1- Ürünleri Nereden Temin Edeceğim?
Yurt dışı bağlantınız var ise (Bulgaristan, Romanya) oradan ucuza temin edebilirsiniz. Aynı sekötrde faaliyet gösteren ve sitede ekli olan ürünlerin hemen hemen hepsini ve daha fazlasını satan güvenilir bir yere sizi yönlendirebilirim. Ancak unutmayınız ki araya bir aracı koymuş oluyorsunuz ve kâr marjınız %10 kadar düşecektir. İlerleyen süreçte özellikle instagram üzerinden yapacağınız araştırmalar neticesinde direk üreticiler ile anlaşarak artık stoklu olarak çalışabilirsiniz.

SORU 2- Ürünlerin %100 Doğal Olduğunu Nereden Biliyorsunuz?
Ürünlerin hepsini distribütör firmadan ya da yurt dışından temin ederseniz sahte olma olasılı %0 dır.

SORU 3- Yasal Olarak Bir Sorun Teşkil Eder mi?
Biz daha önce herhangi bir sorun yaşamadık. Yaptığımız araştırmalarda da bir sorun ile karşılaşmayacağımız kansına vardık. Siz bu ürünlerin sadece satışını yapıyorunuz.

SORU 4- Ürünler Nasıl Gönderiliyor?
Ürünlerin en ağırı 500 gr teneke çaydır. O da yaklaşın 3 desi gelmektedir. Patpata sarıp karton ile kapladıktan sonra herhangi bir sorun olmuyor. Bifatura üzerinden ya da sizin belirlediğiniz kargo firması üzerinden gönderebilirsiniz.

SORU 5-
A) Kâr Oranı Nedir ?
Ürünlerde ortalama kâr oranı %20 - %35 arası değişmekte. Tabii ki siz daha fazla kâr ile satışını yapabilirseniz o başka.

B) Ne Kadar Kazanırım?
Bu tamamen sizin işi yapma isteğinize ve çalışma azminize bağlı. Google de aramalarda organik olarak üst sıralarda. 6 aydan fazladır uğraşamıyorum eğer ürün ekleyip ürün ile alakalı yazılar yazarsanız ziyaretçi sayınız artacaktır.

C) Siz Ne Kadar Kazanıyordunuz ve Neden Satıyorsunuz?
İşe genç girişimcilik ile 2022 yılı başladık ve bir sene sonra 2023 yılında arkadaşımın vizesi bittiğinden dolayı artık yurt dışına çıkamıyor. Diğer borçlardan dolayı satmak zorunda kaldım.

Site için istediğim fiyat 40.000 TL. + KDV dir. Gerçekten bu işi yapacağına inanan arkadaşların pm üzerinden iletişim bilgilerini bırakmalarını rica ediyorum. Uygun gördüğüm kişilere dönüş yapacağım.