atly1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 6. yılım bucada hemen yardımcı olayım. Aracınız yoksa Şirinyerden alıcaksınız ev izbana yakın her yere rahat ulaşmak için. Ama asla ferah yerler değildir kaos hakim Eğer aracınız varsa kesinlikle Atatürk mahallesinden tutmalısınız. Otobana 2 dakikada çıkarsınız her yere gitmeniz kolay olur. Onun dışında bucanın trafiğiyle uğraşamazsınız içerlerden almamaya bakın evi.
Valla hocam şimdilik Gaziemirdeyim ama her an değişebilir yerim aliağaya da verebilirler bornovayada narlıdereyede o yüzden maalesef şehri ortalamaya çalışıyorum araba var ve kaos en nefret ettiğim şey beni gezdiren emlakçılara kardeşim ben evin camını açamayacaksam ceza evindede kalabilirim diyorum anlamıyorlar Atatürk mahallesini listeye aldım çok sağ olun.
mgk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşıyaka'da oturuyorum, Gaziemir'de de ikamet ettim, şuan eminim ev fiyatları çok uç noktadadır. Nereye giderseniz gidin Gaziemir'e uzak kalıyor bence. 6 ay boyunca Gaziemir-Bayraklı arası gidip geldim, çok yorucu oldu benim için.
Karabağlar veya Buca bana her zaman çok kalabalık ve bunaltıcı gelmiştir. Bu semtleri tercih edecekseniz izbana yakın olanlara bakın sadece, otobüs dolmuş veya hususi araçlar trafikten dolayı yoruyor insanı.
Ulaşım, konum, komşu bunlara da mutlaka çok dikkat edin. Umarım içinize sinen, sizi yormayacak hayırlı bir ev almanız nasip olur.
Maalesef dediğiniz gibi gürültü tantana üst üste herşey eyvah dedim nereye geldim ama maalesef bu deveyi güdeceğim artık Gaziemir de geziniyorum sarnıç tarafı sevgi mahrumiyet tarafı hiç beni yormuyor mutlu oluyorum orada amaa +30 yaşında ki evler 5m oradada