SelimYGZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Almanya da kalıyorum ve hali hazırda 3 tane hesabımın para kazanma olayı açık. Genellikle türkçe içerikler üretiyorum fakat rpm çok düşük 0,01 0,08 arası. Editorleri nerden buldunuz? Bende bi zamanlar aramistim fakat bulamadım. Rpm yi bi türlü çıkaramadım.
Düşük rpm'in bir sebebi TR'den izlenme almanız hocam. Niche'nizi bilmiyorum fakat bunun da etkisi vardır, yüksek ihtimal eğlence kategorisindedir. Bundan kaynaklı rpm bu kadar düşük olması normal. Editörleri de yurt dışı discord sunucularından buldum, ****** veya r10 da işinizi görebilir.
gurerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, rica etsem şu yöntemin çalışıp çalışmayacağını teyit eder misiniz?

- Tikaccounts'tan monetized tiktok hesabı satın aldım. E-sim verdiler ama benim iphone desteklemiyormuş. Ben de konumu ABD yapıp fiziksel ABD sim kart taktıktan sonra tiktoku telefonuma yükleyeceğim ve hesaba bu şekilde giriş yapacağım.

- Telefonum TR sim kartıyla bana lazım olduğundan daha sonraki tiktoka girişlerimi incogniton gibi bir anti detect browsera sabit bir ABD proxy girerek video yüklemelerimi PC üzerinden yapacağım.

Bu şekilde ABD izleyicisi alır ve shadowban'dan kurtulur muyum? Teşekkürler şimdiden.
Eğer ip'yi sıfır olarak aldıysanız yani ilk internete adımı siz atıyorsanız sorun yaşamazsınız. PC'den bende çok hesap yönettim hocam.