Konu
Opencart site host taşima ve revize işi yaptirilacak
17-08-2024, 15:25:48
uchnokta
Arkadaşlar selamlar. Bol bereketli kazançlar diliyorum.
Halen aktif olan Opencart Jurnal temalı web sitemin hostunu, (pufline.com) İsimtescil'de adıma alınacak hosta taşımak ve bazı revizyon işlemleri ile yeni bir arkadaşla yola devam etmek istiyorum.
İşi alacak olan arkadaşla,
kurulum ve iş teslimi sonrasında da site ile ilgili sorunlarda destek vermesini
rica ediyorum.
YAPILACAK İŞLER
Siteyi olduğu gibi; ilanlarla birlikte, ödeme sitemi entegrasyonu (mevcut entegrasyon PAYTR aktif) gibi detaylarıyla birlikte
yeni host alınanda sorunsuz çalışır biçimde teslim
edecek.
(Sitede toplam 20 civarı fotoğraflı ilan bulunuyor. Taşınacak çok fazla ilan yok)
Adres, iletişim sayfası, harita, sosyal medya bağlantıları bölümlerinde
eksik varsa giderecek
.
Temel
SEO gözden geçirme
. (İçeriğe uygun olarak verilecek 3 anahtar kelime üzerinden site açıklama ve meta ayarı gözden geçirilecek)
Sitenin footer bölümünün üstüne gelecek şekilde
blog eklentisi kurulumu
yapılacak.
LÜTFEN İŞLERİ ÇOK YOĞUN OLAN VE BİR SORUN HALİNDE İLETİŞİM KURULDUĞUNDA, DÖNEMEYECEK ARKADAŞLAR TEKLİF VERMESİN.
ÖNEMLİ
Host, domainlerimin kayıtlı olduğu İsimtescil'den alınacak, kullanıcı adı ve şifresi paylaşılacak.
(İşi almak isteyen arkadaş, sitenin durumuna bakarak makul host paketini belirlerse, istenilen özellikteki paketi İsimtescil'den alarak bilgilerini paylaşacağım)
Ödeme iş bitiminde yapılacaktır. (Daha önce iş yaptırdığım arkadaşlardan referans verilir.)
Lütfen abartılı fiyatlarla teklif vermeyiniz. Teklifleri özelden fiyat olarak belirtiniz. Yoğunluk nedeniyle her mesaja yanıt veremeyebilirim. Fiyat tekliflerini özelden paylaşılmasını rica ediyorum.