Haribu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tam olarak "Ölüm var bu dünyada ölüm" demek istediğini anlamadım ben mi hatalıyım? Mesaj atıyorum anahtarı düzgünce teslim edin zaten uzakta değilsiniz yada baban kardeşin falanda teslim edebilir diye mesaj attım. Babam size dönüş yapacak dedi aramadı ben aradım açmıyor 3 seferdir aradım açmıyor. Anahtarı ev sahibine düzgünce teslim etmek neden bu kadar zor? Bende kiracıyım çıkarken anahtarı ayakkabılığa koyup mu gideyim? Anahtar odada oradan alırsın mı deyim?
Yok hocam yok ölümle hatayı birbirine karıştırma. Düşünecek daha önemli şeyler varken bu kadar gereksiz bir konuda kendini heder etme. Yani ağzınla söylüyon işte onu yapmamış, bunu yapmamış, şunu yapmamış. Daha ne bekliyorsun ki ? Bu kadar tersliğin, bu kadar hile hurdanın olduğu bu dönemde sen ucuz yırtmışsın. Kiracının yanlış yaptıklarına dövünüp üzülerek, yapmadığı şeyleri ha bre dillendirip kendini şişirmek yerine, haydi kalk 2 şahit al git kapını aç evini teslim al önüne bak. Nacizane tavsiye. Ayrıca bul bir emlakçı, yap sözleşmeni, evinden o sorumlu olsun kiracıyla, sözleşmeyle felan o ilgilensin. Sende 250 km uzaklardan gelip gitmek zorunda kalma. Aha buda bonus tavsiye.