Riwayet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla abd sim kart aldım verizon vpn ile giriş yapıyorum. telefonu sadece bu iş için kullanıyorum konumu kapatıyorum hava durumunu saatı degıstırıyorum yıne de turkıye yuzde 3 5 ızlenım gelıyor gerısı abd. yıne de tr ne alaka nasıl yakalıyor bir türlü anlayamadım. android kullanıyorum. en ideali iphone mı? herkes abd hat tak vpn aç oh mis diyorda yok yanı kac defa shadow ban da yedım manyak oldum 1 aydır. Allah aşkına kim biliyorsa güzelce bir desın de adam akıllı iş yapalım Valla yazık bıze de. eşşeğe anlatır gibi anlatırsanız sevınıırm. dedıklerımı yapmama ragmen beceremedıgımden demek kı eşşeğe anlatılır gıbı her seyı ince ince duymam lazım
hocam tabi ki iphone. abd hat tak her şey mis diyenlerin hiçbirinin emin ol bu işle alakası yoktur. androidi direkt bırak. yeni bir iphone al. iphone 11 ve üstü işini görür diğerleri artık kullanılmıyor çok kötüler.icloudu kurarken united states seç ülkeyi. app storu da aynı şekilde united states diye aç. tiktoku indir. tiktok bakıyor usa app storedan indirildim. e hat verizon amerika hattı. konumu da kapalı.direkt %99 üstü usa. muhakkak vpn aç ama. vpn açmadığım zaman ben de trden izlenme alıyorum. vpnle yükleme yavas oldugu icin yüklerken kapıyorum sadece yüklendiği an tekrar açıyorum vpni. bu şekilde trden %0.1 dahi izlenme almazsın hocam. hava durumu ıvır zıvıra ihtiyacın yok.sadece usa icloud+sim kart+vpn bitti