Size deneyimlerimi aktarayım:
Bir ara şuna benzer bir şey düşündüm ve not almıştım:
Kargo fiyatını ürüne ekleyin ama iki ve daha üstü adet satışları için indirim uygulayın, bu sayede kargo ücreti sonraki adetlerde biraz daha az olacaktr ve psikolojik olarak al benisi olalcaktır, her liste altında ücretsiz kargo etiketi yapabiliyorsanız yapın, bu sayede fiyata bakıp pahalı diyen ama ücretsiz kargoymuş... hmm desin, ayrıca iki adet ve sonrasındakai indirimler için de satın al butonunun altında yazın, bu sayede belki 2,3 adet almak isteyen olur karınız artar, bu sistemi ben 2021 yılında organik gıda sektöründe yaptım senaryo güzel gibi görünüyordu günlerce uğraştım bu kurguyu yaptım... ama iş yapmadı, hesap etmediğim şey google merchant ile fiyatın herkese açık şekilde payllaşılması ziyaretçilerimiz azalmıştı, benzer kurguyu sporcu ekipmanları ürünlerinde yaptım satışlar 2x'e yapın yaptı... Sektörden sektöre değişiyor hocam, bu şirketin imkanı vardı, e-ticaret alt yapısına A/B testi entegrasyonu yazılımını yaptı, her ikisini 6 ay test etti, sizde kullanıcılara test yaparak ilerleyin. diğer seçeneğiniz de normal fiyat ama sepette kargo eklenmesi, müşteriyi burada tutmak içinde şöylle bir yazılım geliştirmiştik, örneğin sepet tutarı 300 TL, ama ücretsiz kargo için sepet ücretininin 400 TL olması gerekiyor, eksik kalan 100 TL için sepetteki ürünün aynı kategorisinden 100 TL lik ürünü buluyor ve sepet sayfasında yansıtıyordu, veya ürünleri incelerken bu eksik kalan ücrete yakın bir ürün varsa örneğin 120 TL lik bir ürün sayfasında bulunmuş ama sepete eklememiş, onu da sepet sayfasında gösteriyor, böyle böyle 3 farklı ürün seçeneği gösterdik, sonra bir uyarı yazısı ile bu ürünlerden birini ekleyin şimdi ücretsiz kargo imkanı kazanın diye bir benzer başlığımız vardı,bir çok kişi ekliyordu hem sepet tutarı artıyor, hem müşteri memnundu