Sizede merhaba oncelıkle.
*proxy vb sistemlerle saati yükseltiyorsan* Hayır Proxyle işimiz yok .
şuan sistemim süper saati yansıtıyor diyen yalan söyler hepsinin saatleri siliniyor Benım sistemimi gormedınız Bilmiyorsunuz Bilmedigi birşey uzerinden emin bir şekilde yorum yapan kişiye ne denir :
CHAT GPT : Bilmediği bir konu hakkında emin bir şekilde yorum yapan kişiye genellikle “bilgiç” ya da “kendisini uzman sanan” kişi denir. Bu tür kişiler genellikle yeterli bilgiye sahip olmadıkları halde, bilgi sahibiymiş gibi davranabilirler. Ayrıca, "otorite kompleksi" de bu tür davranışları tanımlamak için kullanılabilir.
bizim tayfanın alayı aracı hiç birinin kendi sistemi yok, : Sizin tayfa kim ? Sizi tanımıyorum bile Yalan soylemenın alemi yok .
geçecekler o 4000 tl 3000 tl ayağını, dünyanın bana göre en iyi sosyal medya paneli 20 usd ye satıyor onun bile çoğu saati siliniyor. :Tamam Dünyadaki tüm sistemleri analiz edecek Kadar ZEKİSİNİZ Hepsini yalayıp yuttunuz . Medyum sizsiniz.
İletişim bilgilerinzi de yazın ki goren arkadaslar büyük ustad Akaya560 ile şletisime gecip o mukemmel zekasıyla dünyadaki tüm sistemleri analiz eden o dahi kişiden faydalansınlar hocam . iyi calısmalar
Forum da beni bilen bilir daha dün üye olmuşsun piyasa yapmaya çalıştığını millet anlamıyor mu sanıyorsun? Hadi şimdi chat gpt ye sor bakalım bu posta ne cevap yazayım diye...