öncelikle o siteyi hazırlayıp satmakla,onla aktif olarak ilgilenmek aynı degil.satış konularında bunu aldıgın hali ile bırakırsan kazanırsın bu paraları diye yazmaz,işte ilgilenirsen/emek verirsen kazanırsın vb şekilde yazar.adamlar sitenin temelini hazırlar,satar,gerisi onu ilgilendirmez yani.ama dediginiz gibi tüm siteler kendisinin olsa bunun domain ücretleri var,host ücretleri var,yazılım/tema ücretleri var,seosu,reklamı var,sosyal medya yönetimi var,içerik girişleri var gibi liste uzar gider.en önemliside google var karşımızda,her an en güzel siteleriniz bi anda çöp olabilir ve tüm emek/masraflar boşa gidebilir.ama sattıgı sitede böyle bi korkusu/riski yok.adamdan site aldın diyelim,google güncellemesinde battı site.adama gidipte senin yüzünden oldu filan diyemezsin yani sattıgı sitede bu tür şeylerle ugraşması gerekmez.tabi bide zaman/süreç var.bu siteler 3.günden para kazandırmayacak sonuçta zaman gerek.ama sattıgı sitelerden sürekli sıcak para akışı var,digerine ugraşmaktan daha iyi.bi süredir adsense onay işi de var tabi,sitelerin geneli onay alamıyor ve sattıkları sitelerde yine böyle bi sorumlulukları yok.

aves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense den onay almak deveye hendek atlatmaktan zor. Adsense olmayınca da kazanç yok. Yapılan bütün yatırım çöp.

2020 yılından bu yana 15 tane domaine Adsense onay aldırmak için forumdan hemen hemen herkesle çalıştım. 1 tane onay alan olmadı.

Adam kalkmış "adsenseni takip et" diye başlık atmış. Peki arkadaşım adsense hizmeti veriyormusun ? Yok. eee adsense işini kim yapacak "biz hazırlarız siz gönderirsiniz."
Adsense hizmeti vermiyorsun, niye böyle bir başlık atıyorsun? bu şekilde kişilerin zaaflarını suistimal etmiş olmuyor musun?. Kaç defa şikayet yazdım hatta Coşkun beye bile yazdım ama nafile, halen aynı şekilde başlık açılıyor.

Adsense onay alıyorum uçuyorum kaçıyorum diyen boş atıyor bence. Adsense tamamen şans işi. Belki 1 defa tutturmuştur, ondan sonra onay alamaz.
yaklaşık 2 yıldır bende aynı haldeyim,onay alamıyorum.yüzlerce domain kendim de denedim başkalarındanda hizmet aldım ama nafile.yerli/yabancı o kadar çok kişiyle çalıştım ki bu konuda,ama 1 kişi dahi onay alamadı.100tl onay alırım diyenlerden tutda 5-6k isteyenlere kadar.hepside parayı aldı,aylarca bekledim ama sürekli red geliyor sonrada paranı iade ediyorlar.akla gelecek her yolu denedim,olmuyor