Halitbey41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tecrübelerimi aktarayım. Ben gidip dışar da hiç bir kadınla tanışmam. @cirakk; Arkadaşımızın da dediği gibi telefonun da kades yüklüyse veya o an bir özgüven le size bakıp siz yanına gidince milyon tane oyun ve tuzakla karşılaşabilirsiniz.

Tavsiyem Chat uygulamaları üzerinden olur. Arkadaşınızın iyi bir yeteneği olmalı. Örneğin ben astrolojiden anlıyorum. Buda doğal olarak kadınların ilgisini çekiyor. Ama emin ol ℅95 i ni engelliyorum. Konuşma tarzları üslupları vs hoşuma gitmiyor. Bir çoğu maddi özgürlüklerini kazanmak yerine parası olan erkek bulma peşinde. Bu açık bir gerçek.

Bundan tam 1 yıl önceydi. Bu bahsettiğim chat uygulamalarının birinden bir kızla tanıştım. Kızla aynı şehirdeydik. Toplamda 4-5 sefer buluştuk. Herşey yolunda gidiyordu. Kız bir gün birden değişti benim karşıma çıktı ve dediki sen bana güzel bir gelecek kuramazsın. Güzel bir hayat kuramazsın dedi. (Maddi anlamda) . Benim hayallerim var dedi sen bunları gerçekleştiremezsin dedi Ben de dedim ki sen hayallerini tek başına gerçekleştirmeye çalışsan 12.000 TL Asgari ücretle mi gerçekleştireceksin dedim ( O zamanlar asgari ücret12.000 TL idi) Telefonu kapadı ve çekti gitti. 3 ay sonra profiline bir baktım bir baş harfi var. Dahada detaya girmek istemiyorum çok acı gerçekler öğrendim.

Arkadaşınız özgüvensiz se büyük ihtimalle ilk tanıştığı kıza saf ve temiz duygular besleyecek ve Daha sonrasında hüsrana uğrayacaktır arkadaşınıza Aşık olmamasını tavsiye ederim hiçbir kadına inanmamasını tavsiye ederim. 29 yaşındayım bu bünye neler yaşadı bu bünye neler gördü. Yakışıklılık bir yere kadar. Arkadaşınızın parası kariyeri varsa zaten arayan değil aranan kişi olur. Arkadaşınıza arayan değil aranan kişi statüsü ne yükselmesini öneririm.

UNUTMAYIN; Kadınlar erkekleri değil erkeklerin sunduğu iyi şart ve koşulları sever...
Hocam sosyal medyadan zaten yardırıyor konuşuyor ondan problem yok sadece reddedilmekten korkuyor .
Cevabınız için çok teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş