Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç evlenmedim, sosyologda değilim, sadece aşırı fazla sosyal bir ortamda çalışıyorum. kişisel tespitim; gönül ister evleneyim adres belli olsun. gel gelelim günümüzde gözlemliyorum, hiç evlenmemek daha hayırlı... ben, zeki insan gözüyle bakıyorum imkanı olup evlenmeyene. özellikle x kuşağına bakıyorum, şerefimle evlenmem daha hayırlı en kötü evde kaldın derler diyorum, başıma iş almam diyorum. toplumsal olarak bi yozlaşmaya uğradık, üretmeyen ama tüketim toplumuna kolay para hırsına evrilen bi topluma gidiyoruz, her zaman herkesin mutlaka bi yedekte alternatifi var izlenimlerime göre, bu kişi evlide olsa, bekarda olsa mutlaka bi alternatif kenarda hazır olda... doğru kişi doğru zaman olmadıkça asla aklımın ucundan geçmeyecek evlenmek, sakın ola bi anlık gaza gelmeyin.

Sevgi lazım. Evlât lazım. Hayat arkadaşı şart. Bu gün başına bir iş gelse ailen bakar idare eder fakat onların yokluğunda ne olacak?
Yaşlanınca kendinize bakıcı mı tutacaksınız.

Eskiden görücü usulü olurdu ne boşanma olurdu nede cinayet. Malesef günümüzde evliliği çok kötü lanse ediyorlar..