yasinkrbyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklamanız için teşekkür ediyorum hocam, geçen haftalarda size yazmıştım whatsapp'tan sizden hizmet almayı düşünüyorum zaten ama yinede insan düşünüyor bunları
Ben yinede burdan şunu anlıyorum aldığımız hizmet biraz da şans işi olacak ne kadar emek verirsek verelim.
Sadece şans değil emekte çok önemli bu konuda ve bazı onay almayan hocalarımız genellikle internetten bulduğu bir temayı iki düzenleme yapıyor belirli kurallar olmadan hemen onaya gönderiyor böyle tabikide onay almazsın kaldı ki kimse adsenseden ben sana %100 onay aldırtırım diyerekten söz vermez verse bile o işin sonu şikayet konusu olur bizim burdaki görevimiz altyapısına güvendiğimiz ve belli başlı methodlarımızla siteyi hazırlamak
kimse kusura bakmasında kimse size hemen binlerce lira kazandıracak bir sistemi 2000TL den sağlamaz.

Bu yol ile çıkarsak ben fidan satan bir adamım sen o fidanı alırsın sadece toprağa dikersin ölür gider ama
sularsan,ilaçlarsan ve doğru toprakta ekersen sana meyve verir

Sabırlı olursan seni zenginde eder güncel adsense satış site satış konularına bakarsanız zaten piyasanın ne hacimde olduğunu anlarsınız.