seftali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anabayin diye biriydi odemeyi aldi 2 3 gun hesabi teslim etmedi negatif trade verdim "teslimat yapmiyor dikkat edin" diye sonra iadeyi aldim o zamanlar kurumsal uyeydi sonra marka koruma nedeni ile nagatif trade silindi. benim algilamamda mi sorun var yoksa bu kayirmak olmuyor mu sonucta kisi teslimat yapmadi sonraki ticaret yapacaklar bunu bilmeli. ek olarak o zamanki hesap bunu dile getirdigim icin kalici olarak banlandi. bu hesap yakinimin hesabi bilgileri goruyorsunuzdur zaten. simdi bunu da multi uyelik diye banlayabilirsiniz ama her zaman hakli oldugumu dusunuyorum bu konuda o yuzden onemli degil
Kuralları okusaydınız zaten hepsinin cevabı vardı. Eğer ödeme yapılırsa, verilen ticaret puanı silinir. Bu Ali de olsa silinir Veli de. Kuralları eleştirebilirsiniz, böyle olmamalı şöyle olmalı diyebilirsiniz. Fakat bu şekilde iftira atmamalısınız.

VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettiğimden soruyorum burada bu yasaklanan işlem hizmetini veren kurumsal üye bir uyarı aldı mı? çünkü hizmeti veren değil hizmeti almaya çalışan kişi mağdur olmuş, bence ikisi de ufak bir ceza hak ediyor
Biz yasak getirmişiz değil mi? Bu yasaklar, bu mağduriyetler oluşmasın diye getiriliyor. İki taraf da yasak olduğunu biliyor ama görüşüp anlaşıyor. Burada bizlik nasıl bir durum söz konusu olabilir? İki tarafa ceza vermektense, vermemeyi tercih ettik. Çünkü forumda açılmış olan bir konu yok. Özel mesajla yapmışlar işlemi. Eğer yine de sorun yaşanıyorsa, bunu forum dışında çözmeliler.