Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MahmutD; bana mesaj yazdınız, size mesajda söyledim. Forumda yasaklanan işlemlerle ilgili ticaret yapıyorsanız, sonuçlarını da kendiniz çözmelisiniz. Hem bizim yasakladığımız bir işlemi el altından yapıyorsunuz, hem ticaret puanı veriyorsunuz. Bir de kalkıp, bizi suçluyorsunuz. 1 hafta sonra geldiğinizde, özel mesajda yazdığım konulara dikkat edersiniz.

@seftali; evet şimdi sizi dinliyorum. Kime hangi konu için negatif ticaret puanı verdiniz ve silindi?
anabayin diye biriydi odemeyi aldi 2 3 gun hesabi teslim etmedi negatif trade verdim "teslimat yapmiyor dikkat edin" diye sonra iadeyi aldim o zamanlar kurumsal uyeydi sonra marka koruma nedeni ile nagatif trade silindi. benim algilamamda mi sorun var yoksa bu kayirmak olmuyor mu sonucta kisi teslimat yapmadi sonraki ticaret yapacaklar bunu bilmeli. ek olarak o zamanki hesap bunu dile getirdigim icin kalici olarak banlandi. bu hesap yakinimin hesabi bilgileri goruyorsunuzdur zaten. simdi bunu da multi uyelik diye banlayabilirsiniz ama her zaman hakli oldugumu dusunuyorum bu konuda o yuzden onemli degil