Selamlar sektöre uzun bir süredir ara vermiştim mobil uygulama ve web sitelerinin güvenlik açıklarını test etmekteyim.
Wordpress, joomla , opencart ,Xenforo ... veya wix tarzı kendi sitenizi kendiniz yapın veya mobil uygula yapın baslıklı sitelerden yaptıgınız siteler veya uygulamalar için mesaj atmayın. Not: bu belirtiğim sistemlerde güncel exploitler bulundugunda hackleniyor sisteminize her önünüze gelen eklentiyi kurmazsanız sorun olmaz + şifrenizi basit yapmayın bu kadar. NOT: aynı sunucudan baska bir site hacklenip işlem yapılarak sizin sitenizin config dosyasına ulaşıp hacklene bilirsiniz. buda barındıgınız sunucu güvenliği ile alakalı bir durum
Kendinizin ve yazılımcınızın kodladıgı scriptleri test edebilirim veya internetten indirip açık olup olmadıgından süphe duydugunuz scriptleri test edebilirim.
bu işte ciddi anlamda yetenekli oldugum için size güncel hacklediğim mobil uygulamanın fotolarını paylaşmak isterim
( MOBİL UYGULAMANIN TÜRKİYE İLE ALAKASI YOKTUR VE UYGULAMAYA ZARAR VERİRMEMİŞTİR) İletişim forum veya https://telegram.me/pentestalha
1. Boş Vakitlerimde Mail üzerinden Firmaların açıklarını bildiriyordum. onunla alakalı fotografta paylaşmak istedim