Wallace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen biri daha çalındığını beyan etti.
Tüm şifreleri bir çırpıda sildim vallahi.
Kağıt kalemle şifre tutmak gerekecek sonunda ama o kadar çok şifre var ki hangi birini not alacağız...
valla hocam sıkıntılı bi durum, başka sistem kullanınca da sızdırılıp sızdırılmadığını anlamıyoruz

cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biliyorum darkweb üzerinden araştırdığıni..

Eskiden mesela X/X.com üzerinden sızdırıldı derdi şimdi bulamadım yerini yada kaldırıldı
evet onu bulamadım

akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chrome'un çaldırdığını nasıl anladınız mesela bilmemne.com a bir şifreyle kayıt oluyorsunuz ve bilmemne.com saldırıya uğrayıp sizin şifrenizi çaldırıyor oradaki sızdırılmış şifreler bu tip sızdırmalar değil mi?
sadece googledan mail geldi bazı şifreleriniz çalınmış olabilir diye ben de kontrol ettim

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sızdırılmış 472 şifrenin çoğu farklıysa sorun chrome'da, hepsi aynıysa sıkıntı sizde, çoğu aynıysa sorun üye olduğunuz ve hacklenen sitelerde.
önemli bir kısmı birbirinden farklı hocam chrome ile alakalı olabilir

haysebeyse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Chrome'da kurduğunuz bir eklenti yüzünden olabilir hocam, benim öyle olmuştu. Sonra sırasıyla şifreleri değiştirdim, Kaspersky Antivirüs kurdum, Google Authenticator ve Hotmail Authenticator programlarını aktif ettim. Önemli sitelerde 2FA açtım. Şimdi ara ara denemelere devam ediyorlar (eski şifrelerle) ama çok şükür bir sorun yaşamıyorum.
şifre yedekleri için ne kullanıyorsunuz