Biz Google a 1 günde küsmedik
2014-2016 google ile arkadaştık sonra küstürdü 4 sene bakmadım yüzüne.
2022 de tekrar başladım 2024 e kadar yine küstürdü 1 ay bakmadım tekrar baktım işler çok garip bir hal aldı.
Hadi spam yapmayayım adam akıllı bir site açayım diyorum 3.gün şak trafiği kesiyor.
Hiç link almasam hacklink basmasam hiç bir yerden link vermesem dahi durum değişmiyor hep aynı terane
bu grafikteki sitelerde console görüntüsü olan 2 sitede linkleri kaldırdım zaten şuan hiç trafik gelmiyor.
en alttaki semrsuh grafiğindeki sitede hacklink + twitter + facebook linkedin benzeri 20 sosyal paylaşım sitesinde 20 farklı hesaptan her gün düzenli içerik giriliyor girilen içerikleride hacklinkten google botlarının görmesini sağlıyorum.
Şuan linkler search consolea da yansımış ama trafiği neden kesiyor.
Backlinkleri çokmu yoğun koyuyorsunuz sandbox etkisindemi kaldınız
Doğrusu son zamanlarda hacklink basıyordum.
Hacklink basılan sitelerde kaldırdığım anda düşüş yaşandığını gördüm fakat, 2-3 sitede hiç kaldırmadım hep aktifte kaldı ama yine düşürdü ,
News gibi news spamındada 3.gün filtreye girerdi.
Hani şikayet edilecek kelimeler bile değil spamda rakipler şikayet ediyordu bunda öyle de değil D:
4.sitedede
sadece sosyal medyada link çıkışları yaptım kendi haline bıraktım onuda 4. gün filtreye aldı
0 domaine hiç tahammülü yok googlenin.
ama tam tersi 2-3 aydır yayın yapan site hep aynı yerinde 0 backlink ile kafada içerik dahi paylaşmıyorum