hocam ayıptır söylemesi bursa için konuşuyorum, iti bağlasan durmayacağı köpek kulubesi kirası 10 bin. evet evet en kötü yönetilen semtten yıldırımdan bahsediyorum. istanbul kotasını doldurdu herkes buraya dolmaya başladı, istanbula otobandan 1 saat, izmire 3 saat, eskişehir en ters istikamet yine 2 saat, balıkesir 1.5 saat... çok makul bi şehir kafasıyla geliyor herkes, gereksiz anlamsız istanbuldan pahalandı herşey şuan... emekli nasıl geçiniyor inan kafam kesmiyor benim, maaş 14 bin, kira 12-13 olsa faturalar vs. ne yiyip ne içiyonuz ? asgari ücretli desen keza aynı, o ara zammı boş geçmeyeceklerdi, ciddi diyorum ülkede bim a101 filan olmasa çoktan kaos çıkmıştı. bugün insan gibi yaşayacağım dersen aylık maliyet tartışmaya açık, lüks yaşamayacağım, hayatımı idame ettiricem, karbonhidratı az tüketeceğim dediğin zaman bi tekrar hesap kitap yapalım. ülkede spor yapmak bile maliyet olmuş. aylık en kötü salon 2 bin. diyetin, içtiğin su supplementlerin ? aylık en kötü spora 10-11 bin harcaman lazım (düzenli beslenip pt dersi almıyorsan disiplinli biriysen) spor yapmak bile lüks ulan... salatama kullandığım 1 kilo limon 120 tl olmuş, toplasan 6 tane iri alıyorsun, sabah suyla karıştırıp, öğlen yeşil çayla akşam salatana sıktığın şey. 2 günde bir 120 tl sadece limon...