Adına müge anlıya başvurun hocam
@enesaydeniz; madem burdasın şansımı senin ile deniyorum
Bulsamda alsam şu parayı ilaç gibi gelir
Maalesef hayal olarak kalacak kardeş...
Malesef paylaştıklarınız değil yaşı büyükidi çocuğu falan var hotel işleri yapıyordu eskiden
Değil malesef ki bilmiyorum bazılarında fotoğraf yok belki olabilirlerde r10 profilini hatırlamıyorum çünki buraya üye olduğunu biliyorum sadece
beyaz eşya ve google adwords hesapları üzeri arama yaptım çıkanlar bunlar benim elimden başkada birşey gelmiyor bize nasip değilmiş.
azminmden ötürü bana pmden telegram adresini gönder 1.500 tl göndereceğm sana
İnanın o kadar ihtiyacım var ki gece gündüz araştırıcam 5bin kredi borcumu kapatmak için çabalayayım bari
@EnesCanturk;
@enesdr;
@EnesErsen; bunlar olabilir mi?
profilinin adı enesmiydi pek emin değilim yani bunların olmama ihtimali daha fazla
Enes beni bul 3/3 bölüşürüz.
bilmiyorum , profillerinden emin değilim dediğim gibi o kişi anjio olmuştu ve eskiden hotel sahibiydi bildiğim kadarıyla
Allah'ım inşallah ben bulurum ya çok ihtiyacım var. Amin.
hocam ne zaman çalışmıştınız kendisiyle tahmini?
Hocam dediğiniz kişinin forum nicki falan nasıldı hatırlıyor musunuz? Enes ismi geçiyor muydu nickte? Çok zor bu arada bu şekilde bulmak.
baya uzun süreler çalıştım kendisi beyaz eşya reklamları çıkıyordu son zamanlarda eskiden hotel sahibiydi baya uzun çalıştık ama profilini hatırlayamıyorum eski bir profili vardı dediğim gibi merak ettiğimden sağlık problemleri vardı, baya uzun görüşüyorduk ama şuan profili hakkında hiç birşey bilmiyorum belki tanıyan biri çıkar diye sağlık problemlerinden bahsettim eskiden yaptığı işten falan
enes isimli bütün kullanıcılara bakıyorum ama çok zor

umarım kendisi görüp size ulaşır
Oturduk enesi bekliyoz
Arkadaşım bilmiyorsan emin değilsen neden etiketliyorsun. illegal ile metod ile hiç işim olmaz. konuyu editle yada sildir. Sadece etik legal kişilerle çalışırım bilginize. Metod peşinde koşanlarla selamlaşmam bile.
Kusura bakmayınız, "method" ifadesinden kastın "illegal" olduğunu bilmiyordum. Sildirdim mesajı isteğiniz üzerine.
method ne illegaliymiş? askıya giden reklamlarla ilgili bir methodu var? neden illegal dedin her reklamcının kendisine göre reklam gönderme şekli var (methodları) method bir yapılış şekli demek, bundan dolayı herneyse bu kişi o değil
method illegal demek değil zaten onlarca kişi etiketlediler kimse rahatsız olmadı bir tek bu arkadaş oldu sende bana mesaj at sana da 1000 tl göndereceğim.
hala enes aranıyor
bahsettiğim enesin bi tane kucağında çocuğu vardı
Kastamonulu kamyon sahibi
Cemil, Cemil olabilir mi ?
enes demişken alevli enes vardı noldu ona
Yorum mükemmel ama konu 6.000TL olunca gözden kaçmış
Ahhahaha teşekkürler hocam.
Dağıttığınız 2.500 TL ödülden düşüyor mu? 6.000 TL devam mı?
Ulan Enes Nerdesin Adam Sevgilisi Bu Kadar aramamıştır 😂
düşmüyor 6000 sabit henüz bulunamadı
İşimi çok iyi yapsam da beni de arasalar şöyle
İsterseniz, 2.500 TL için ödeme kanıtı sunun. Kanıt ile daha hızlı cevap alabileceğinizi düşünüyorum.
@Smmmedya; bu arkadaşa ödemesi yapıldı diğerine de pm attım cevap bekliyorm onunda ödemesini göndereceğim
Ödülü 15000 tl yaptım lütfen yardımcı olun
kendisi konuya gelirse yine de 6000TL ödülü almış olacak mı
@ZTOK; hocam siz bu enesi hiç gördünüz mü?
hayır bu arada yukarıdaödemekanıtı demişler ben size gönderdim sanırım değilmi
Arkadaşlar hocamız ilgili birisi sabah bahsettiği arkadaşa ulaşmak için çaba sarfettigim için bana da ödeme yapti sagolsun.
Doğrudur hocam, bulamadığım halde ödeme yaptı kendisi
elimde sadece böyle bir görsel var eski sslerden bulduğum başka bir veri yok