23 Temmuz Günü Normal Bir Gündü İş Çıkışı R10da Takılırken Adıma Mustafa Dusunceli Diye Şikayet Açıldı Şaka Sandım Fakat Gerçekten Açılmıştı Yönetimden Kimlik Onayına Gitmek İstediğimi Söyledim Ertesi Gün Kimlik Onayına Gittim Atıyorum Kimliği Onaylamıyorum Atıyorum Onaylamiyor..
Olaydan 5 Gün Sonra Ankara Sincan Nüfus Müdürlüğüne Gittim Ailenizden Biri Gelmesi Lazım Dedi Fakat Ailem Hatayda Ben Ankaradayım Gelmeleri En az 1 Ay Sürer Ve Sürdü De Tabi R10da Dayıma Söyledim Bir Moderatöra Sorsun Diye Kimlikte Fotoğraf Yoksa Açılması İmkansız Dendi Tamam sorun Yok Ailem Ağustos 2 De Geldi Ağustos 3 Gibi Gittik Nüfus Müdürlüğüne Hersey Halloldu Seviniyorum Ban Açılacak Diye Bekliyorum Bekliyorum Gelmiyor 1 Hafta Sonra Aradık Kimlik Hataya Gitmiş Araya Polis Felan Girdi Derken Şimdi Ailecek Ankaradayız Derken 1 Haftada Ordan Bekledim Yani Sırf Kimlikte Fotoğraf yok Diye Ortalama 50 Gün Banli Kaldim..
Dün Gece Hataya Geldim Ve 1 saat önce gidip kimliği alıp direk onay yaptım ilk defa forumdan bukadar uzak kaldım ve işleri felan baya etkiledi neyseki sonunda burdayım
Hayırlı Forumlar