Sayın @Mertba ve konuyla ilgili yetkililer;

2016 yılında yaptım

2015 yılında yaptım

2015 yılında yaptım

2018 yılında yaptım

Raporlanan - silinen

Konuyla ilgili çalışma yaptığım sayfa. En alttaki çalışmanın son halini yolladım.

Bunlar da birbirine benzer herhalde. Nasıl bunları farklı zamanlarda benzer yaptıysam, silinen tasarım da bunlara ya da başka tasarımlara benzemiş olabilir.
"...Değerli arkadaşlar yapmış olduğunuz tasarımı birebir siz yapmış olabilirsiniz hiçbir yere bakmadan hayal dünyanızla çizmiş olabilirsiniz bu konuda haklısınız. "
Sizin de dediğiniz gibi bu konuda haklıysam ve tasarımcıları da korumaksa o zaman sadece yaptığım çalışmayı silersiniz. Konudan banlamazsınız ki ben de aynı şekilde "raporlama" (varsa) hakkımı kullanayım.
Ayrıca "... tasarımı birebir siz yapmış olabilirsiniz hiçbir yere bakmadan hayal dünyanızla çizmiş olabilirsiniz bu konuda haklısınız. " demişsiniz.Haklıysam ki haklıyım o zaman neden " 2.ihlal " olarak görülüyor? Bundan öncekinde de aynı şekilde olmuştu.
"... Sizin çalışmanıza gelecek olursa kendi yorumum olarak söylüyorum ve bundan dolayı evet dedim, tasarımınız kopya olan tasarımla sadece üçgenlerin kenarlarının çıkıntısının dışında %90 benzemektedir ve orantılar ve biçim olarak bire bir uyuşmaktadır." demişsiniz. %100 değil. Dikkatli incelerseniz orantılar ve biçim olarak da bire bir uyuşmuyor.
Tasarımları kendim yaptım benzer olması - olmaları benim kabahatim değil - olamaz. Konunun bu yönde araştırılmasını - değerlendirilmesini - buna - bunlara göre değerlendirilmesini talep ediyorum. Verilen ihlallerin de haksız olduğunu, İhlallerin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

Saygılarımla.