Yakın zamanda almanyaya taşınıyorum bende tavsiye edermisin amazon Almanya ticaret,n, Türkiyedede heps,burada n11 gittgidiyor amazon trendyol gibi sistemlerde eticaret satışlarım olmuştur.
merhaba bol kazançlar dilerim evet almanyayı tavsiye ederim kesinlikle kar marjları daha yüksek ve fba olarak pek kimse yok pazar ve para birimi olarak büyük ve değerli.
Hocam öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum. Soruma gelecek olursak; insta ve facebookta iki aktif sayfam var. İkisi de kedi nişinde. Amazon associates ile değerlendirebilir miyim? Veya kendim amazona giriş mi yapayım? Nasıl bir strateji önerirsiniz?
amazonun trafiği azımsanacak bir trafik değil pl için sayfalarınız+ amazon trafiği ile destekleyip satış yapabilirsiniz.
Hocam toplu ürün alıp mi satışını yapıyorsunuz drop şeklinde mi nasıl oluyor
Fba olarak satış yapıyorum şuan arbitraj değil sadece marka anlaşması yapıyoruz. fabrikadan direkt alıp satışını yapıyoruz.
Hocam tr den almanyada satış yapabilmek için ne gibi regulasyonlar var şirket Vat Eori gibi detayları nasıl çözeriz ne gibi bir tavsiyeniz olur ?
bu süreç bayağı sıkıntılı süreçler herşeyi alsanız bile almanyada kdv ödemek zorundasınız almanya harici mal satın alımda bir direktörünüz olması gerekiyor yıllık gelir-gideri beyan etmeniz şart doğrulama istediğinde doğrulama yapamayacağınız için hesabınız da riske girebilir. Son olarak eklemek istediğim şey şu amazon için açılan şirketlerin hepsi paravan şirket denilebilir işi başta yanlış yapıyoruz bir ükenin vatandaşı değilken sanal adreslerle şirket açıyoruz ve amazon bunu bir süre sonra doğrulamak istediğinde doğrulayamıyor veya aynı adreste başka şirketler açılıyor bu çok güvenli bir yol/yöntem değil.
not: Uzun vadede açılan şirket üzerinden sıkıntılar yaşabilirsiniz amazon da çok fazla metrik söz konusu olduğundan tek doğru da yok.
iyi forumlar.