Libertia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pop-up reklamlar için Popcent var, çoğul saymaktan ziyade yüksek cpm alabilirsiniz. Kullanıcıları reklama boğmak kullanıcı deneyimini azaltır, bir alternatif bulduklarında siteyi zamanla hiç kullanmazlar. @moosy;

Elbette, çoğu firmayla çalıştım. @MontyPython;
Adsterra, eğer size bir yönetici atarlarsa hem reklamları yapılandırabilirsiniz hem de alacağınız cpm oranlarını önden öğrenebilirsiniz fakat sıkıntılı bir firma 2 hafta reklam ayarlamakla uğraşmıştık. Ödeme konusunda da öyle, mesela kripto alacaksanız sıfırdan hesap açmanız gerekiyor ve sonradan diğer ödeme yöntemlerini kullanmanıza izin vermiyorlar. Bunun dışında sitenizi iyi takip etmezseniz kafalarına göre reklamlarda değişiklikler, direkt yönlendirmeler yapıyor olabilirler. Zamanında iOS ve yabancı trafiğime redirect çekiyorlardı.
RollerAds burada yayıncı olmadan önce mutlaka sitenizi size atadıkları yetkiliye tanıtın. Trafiğin ülkesini, istatistiklerinizi iletin ki size sabit bir cpm tanımlasınlar, tabii trafiğinizle ilgileniyorlarsa geçerli bu. Ayrıca çoğul tıklamaları da sayıyorlar.
PubFuture, Adsterra gibi bir firma her türlü reklam modeli var. Çoğunun getirisi az ama iyi trafiğe iyi para öderler.
Popcash, kesinlikle tavsiye etmiyorum yorum yapmama değmez. Reklamverenlerini iyi denetlemedikleri için zamanında yanıltıcı site uyarısı almıştım.
Popads, sonsuz pop-up bugları ve düşük cpm ayrıca bunlarda da yanıltıcı site muhabbetini yaşadım.
Galaksion, getiri idare eder fakat reklam kalitesi için aynı şeyi demeyeceğim.
Diğer denediklerimin getirisi azdı o yüzden isimleri aklıma bile gelmiyor.
cevaplarınız için cok tesekkür ederim
popcent kullancaktım fakat bir başka popup firmasi ile beraber kullanılmasına izin vermiyorlar.
popads kullanıyorum 1m hite 1 haftada 40-45k ödeme aldım cpm 0.40 dolar civari sıkıntı yaşamadım.
popcash tekil saydıgı için kazanç bırakmıyor ve cpm gerçekten rezalet.
monetag kullandım getirisi cok iyi fakat ödemeyi 1 ay bekletiyor o sıkıntı

@MontyPython; firma buldunuz mu? veya deneyip test ettiğiniz firma var mı hocam ek firma arayışım devam ediyor.