2 evlilik yapmış birisi olarak yazıyorum. Evlensen de olmuyor evlenmesen de olmuyor. Bekar ve çocuksuz arkadaşlarım var. Ben de 30-35 yaşlarım arasında aynı durumdaydım. Etrafındaki herkes evli oluyor. Ailecek görüşüyorlar. Sürekli bir işleri oluyor yapacak. Sense çevrende bekar arkadaşların da yoksa can sıkıntısından bunalıyorsun. Film, oyun vs bir yere kadar. Ama hepsi bitiyor ve kendinle baş başa kalıyorsun. Akşam eve geldiğinde evde seni bekleyen birinin olmaması bile sorun. 35 yaşımda 2. kez evlendim. 2 çocuğum var. Bazen çok çok bunalıyorum. Keşke bekar kalsaydım diyorum. Ama çocuklar bir yere gidince de, ev sessiz kalınca da birkaç saat sonra tekrar sıkılma başlıyor. Kadınlarla geçinmek zor. Evlilik bir nevi kadınların kaprislerine karşı dayanma oyunu gibi bir şey. Kadınlar eski kadın değil. Hepsi prenses gibi yetişmiş ve kendini kraliçe sanıyor. Kavgasız geçirdiğin zamanların kıymetini bilmen gerekiyor. Ben açık kapı politikası uyguluyorum. Şimdilik gidiyor evlilik. Bir daha boşanırsam, asla bir daha evlenir miyim? Hayır.