vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu km'de bir BMW alacaksanız. en az 50-60 km son gaz kullanmalısınız. bu sürede şanzıman ve motorda bir sorun varsa ortaya çıkar. bu sadece BMW özelinde bir değil tüm araçlar için geçerlidir.
2 tane aracım, 1 tane motorum var. Araçların birisi DSG, birisi tam otomatik, motor da keyfe keder biniliyor. Kısacası satmak isteseydim 3'üne de %100 kefilim, saat gibi. 🧿 Tabii her ne kadar alıcı bunu bilmese dahi biri gelse "50-60 km kullanacağım." dese, pazarlık dahi yapmadan konuşmayı sonlandırır, uğurlarım. Yani bu neredeyse merkezden ilçeye gitmek demek.

Kaldı ki son gaz olayı zaten imkânsız, asla izin vermem. Aracın sağlığı yüzünden değil, bir noktadan sonra mal önemli değil. İnsan hayatı yüzünden. Kendim çok çok nadir 160-170 basarım, üstünü basmam. Bir kere, şoförlüğünü bildiğim, eğitimlere gönderilen yetkili servis çıkışlı ustam benim DSG araçla 20 km boyunca 225 bastı, fazlasına yol ve diğer araçlar izin vermedi. Ben yolcu koltuğunda oturdum. Ona bile kızdım, ilk ve son oldu.

Velhasıl, bunca sorunlu aracın ve düzenbaz satıcının olduğu piyasada, fikrinize saygı duyuyorum ama bu dediklerinizi kabul eden satıcıyı da tebrik ediyorum.