vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi çok iyi anlıyorum hocam. kimseyi bu konuda zorlamam ve saygı duyarım... şu zamana kadar 4 sefer 2. el araç aldım, sağ olsun hepsi de uzun kullanım için müsade ettiler.

40-50 km deneme olayı her araç için geçerli değil tabii ki. bu arada rakama takılmayın 40-50 km uzun bi mesafe, demek istediğim uzun kullanım.
Bu durum, kilometresi yüksek ve piyasada belirli araçlar için geçerli.
Mesela, konu özelindeki gibi bir araç alacaksam kesinlikle uzun süre kullanmak isterim.
Ya da 100-130 bin km’de DSG şanzımanlı bir araç alacaksam, kesinlikle denemek isterim.

10-20 bin km'deki araçları denemeye gerek yok.

Vallahi, iyi usta diye bir şey yok; en azından ben görmedim.
Bizim ustalarımız olaylara "at gözlüğüyle" müdahale ediyorlar. En iyi usta kullanıcı/alıcı olarak sensin!

Satış yapmak için arabayı ekspertize soktuk, direksiyon airbag’ini kontrol etmek için söktüler ve takarken airbag dişini kırdılar. Bunu yapan da diyor ki "zaten böyleydi." yahu arabayı 110 bin km kullanmışım, benden mi iyi bileceksin?
En sonunda başka bir usta geldi ve "Evet, kırık" dedi.

Bu arada, ben de asla valeye araç vermem.
Kilometresi düşük araç demek temiz anlamına mı geliyor?

Arkadaşımın eşi 15.000 km'deki aracın şanzumanını yedi bitirdi.
Ayağı hem gaz hem fren üzerinde kullanmış sıfır alındığından beri.
Yani siz şimdi bu 15.000'deki aracı alacak olsanız, bakınca sıfırdan farksız. Ee, 15.000km'de olduğu için denemeye de gerek yok diyorsunuz.

Geriye ne kalıyor? Usta ve işini hakkıyla yapan eksper firması. Eksper'de bu arıza log'lara düşmüş ve görünüyordu. Demek ki 15.000km'de de olsa, iyi bir usta, bir de üzerine işini hakkı ile yapan eksper bu işin çözümü oluyormuş

Heralde 100'lerce eksper firması oldu ortalıkta, buradaki dikkat edilmesi gereken, işini iyi yapan eksper firması ile çalışmak. İnternette video'lara bakarak işini tam olarak düzgün yapan eksperleri bulabilirsiniz.