Hocam işte ben bunun için s23 tercih edeceğim gibi birkaç yer daha bana iphone ısınınca kapanıyor dediler bende Urfa gibi bir yerde yaşıyorum işim gereği sürekli dışarda güneşin önündeyim bu konuda Samsung da kapanma sorunu yok dediler iphone uzun süre de daha iyi ama işte kapanma durumu da iyi değil
kapanma derken mesela nasıl bir kapanmadan bahsettiler ?
benim bahsettiğim bir kaç dakikalık max 5 dakika gibi düşün
sen samsung al yine al alma demiyorum fakat iphonenin akıcılığını yakalayamazsın. mesela sosyal medyada telefon takır takır iphone 5s bile olsa takır takır çalışıyor ya iphone 5s diyosun 2013 senesinde çıkmış bi telefondan bahsediyoruz en basit bir örnek vereceğim
iphone 5s = 2013 - kasma donma hala yok.
Samsung galaxy note7 = 2016 - Allah seni inandırsın telefon kasılmaktan sonra açılıyor.
bak bi fabrikada bilgi işlemciyim burada ki ofis çalışanları çift telefon kullanmak durumundalar. Gidip samsung aldırmıyorum satın almaya iphone 7s vs almalaarını söylüyorum. ve ben bu fabrikaya girmeden önce burada ki bilgi işlemci herkesin şirket telefonunu iphone yapmış
çünkü kasmıyor donmuyor her hangi bir problem olduğunda çözebiliyorsun
yanlış anlama sakın apple ın reklam yüzü falan değilim
ama yıllarcaaaaaa android kullanmış biri olarak söylüyorum karar senin
lütfen telefon satın aldığında konu aç ve etiket at çoookkk merak ediyorum ne aldığını
hakkında hayırlısı olsun
rahmetli dedem şöyle der idi '' alınmış alınmıştır oğlum alınmışın kötüsü olmaz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan ''