Merhaba,
Öncelikle bizlerle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sanal sunucu hizmetlerimizden faydalanan tüm müşterilerimize, hizmet süresi boyunca ücretsiz ve sınırsız hesaplı Plesk paneli sunmaktayız. Bu avantaj, hizmetiniz devam ettiği sürece geçerli olup, herhangi bir süre kısıtlaması bulunmamaktadır. 4 yıl veya daha uzun süre boyunca hizmet almaya devam etseniz dahi, Plesk paneli ücretsiz olarak sağlanmaya devam edecektir.
VDS-BSNP 1 paketimiz için belirlenen fiyat, hizmeti aldığınız tarihte geçerli olan fiyattır. Ancak, piyasa koşulları gereği zaman zaman fiyat güncellemeleri yapılabilir. Bu tür durumlarda, mevcut müşterilerimize olası fiyat değişiklikleri hakkında önceden bilgi verilir ve size özel sabit fiyat garantisi sunulur. Bu sayede, satın alma sonrasında ani fiyat artışlarından etkilenmeden hizmet almaya devam edebilirsiniz.
Taşıma tarafında farklı panller üzerinde site başı ücretli bir şekilde tek seferlik fiyatlandırma üzerinden yardımcı olabilmekteyiz. Aklınıza takılan sorualrı 7/24 yanıtlamaktan büyük mutluluk duyarız.
Hocam hizmet süresince etkin demişsiniz ya. Yine de belli bir süre var mıdır? örnek veriyorum 4 yıl kullansam sizde yine de plesk panel ücretsiz mi olacak?
ayrıca örnek veriyorum benim işimi VDS-BSNP 1 görüyor gibi gözüküyor. bu fyattan ne kadar süre yararlanabiliriz? alır almaz 2 ay sonra 1000 tl oldu denebilir mi?
ve 115 kadar cpanel de site var taşınması konusunda destek verir misiniz?