Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
girse de kırayı ılk aydan ıtıbaren odemese bıle
maratonunuz su sekılde başlayacak.
elınızdekı tahlıye taah. ıle dava acacaksınız. ne kadar surer bılınmez,
sonuclanınca , istinafa giderse ,bıde onu bekleyeceksınız,
şansınıza hocam.

cankayada evımde oturuyor ..... bırı 6+2 daırede 2400 kıra verıyor mahkemede haksız cıkmamak ıcın sırf. tahlıye davasını kazandık
ıstınafı beklıyorum 1,5 yıldır.
malımı elınden alamadım ....ın
Herkes kendince haklı hocam sizin şu yazınızı görünce ben üzüldüm sizin adınıza, bende İstanbul'da kiraciyim benim bakış acimdanda size durumu soyliyeyim 5 yıldır aynı yerde oturmaktayım pandemi dönemi dahil %25 zam dönemi dahil mal sahibim her 6 ayda bir arar en az %100 yerine göre %200 zam talep eder insanız hepimiz hiç itraz etmedim, bu arada 5 yıldır otomatik odemededir kirası dakikası dakikasına yatar ama benim mal sahibim sizin bu yaşadığınızı hak eden bir insan isterim yani birisi bu durumu ona yaşatsın, benmi çok iyimser düşünüyorum bilmiyorum, pandemide 1gun kira geç yatmamistir normalde 1 gün geç yatmamistir evin demir baslarindan olan kombisi arza yapar 1 kez aramamisimdir apartmanda tamir tadilat olur 1 kez aramamisimdir çıkarır veririm işin özeti bende kiracı olarak birçok konuda mağduriyet yaşıyorum sif düzenimiz bozulmasın çocuklar alıştı vs sebeplerle iteliyoruz, Allah herkezin gonlune göre mal versin gönlüne göre kiracı nasip etsin derim