Spotify'dan yayınlamıyor muyuz? bir de çok kaliteli derken iki tane şarkıyı birleştiriyorsun mesela Güzel mi olması lazım bir siz eper daha önce yaptıysanız veya biliyorsanız öğretme şansınız var mıdır ?
Hiç bir allahın kulu oturupta öğretmez çünkü tek bir parametresi yok kodlama nasıl ise müzik yapmakta öyle özellikle mastering tarafı.. öncelikle bunu kafandan çıkart.
Mix ayrı bir şey remix ayrı bir şey mastering ayrı bir şey aranje vokal kayıt derken uzar gider.. kendin için yapacağın ilk adım gerekli olan programların hangisi sana daha uygun onları kurarak kullanarak anlayıp devam etmen şuan sana aranje yapabileceğin bir çok program ismi sayarım ama kafan karışır cubase, ableton live, fl studio, logic pro, reason 11, pro tools, acid pro gibi gibi.... ve bunlara ait plugin'ler.
cutedj, virtual dj, serato dj.. gibi de diğerleri sayılır
Aşağıdan kendine uygun kursları bulabilir yada youtube gibi mecralardan ön araştırma yapabilirsin..
https://www.udemy.com/tr/topic/fl-studio/
Önce öğren sonra para kazanma hevesine gir, tersini yaparsan üretim kısmında başarılı olamazsın ve sadece yapılmış şarkıları yayınlarsın bir süre götürürsün belki ama sonra teliften başını ağrıtır 3 kazanır 5 kaybedersin. (mahkemelik olursan)
Üretim kısmından kimse bulamayabilirsin burada bu sebeple dj forumlarına göz at oradaki kişiler sana daha fazla yardımcı olacaktır 1 yıl bir tane programa sadık kalarak çalışırsan senin için yeterli statüyü kazanırsın.
Konuyu takip ediyorum, özel mesaj göndermezsen sevinirim..