Öncelikle bunlar benim şahsi görüşlerim ve isteyen istediği fiyata koyabilir ama bir alıcı olarak site satışları konusunda bir tutarsızlık var diye düşünüyorum, atladığım bir nokta varsa lütfen beni aydınlatın. Eskiden satış fiyatları, sitenin aylık geliri 10 ay ile çarpılarak aşağı yukarı o şekilde belirlenirdi, şimdi ise site kendini 100-150 ayda amorti edecek fiyatlara satışa çıkarılıyor. Böyle bir site için de sırf daha kısa sürede amorti etsin diye epey uğraş ve yine para harcamak gerekiyor. Ben neden 100 ayda geri dönecek bir para harcayayım ki? Hele ki böyle bir enflasyon ortamında. Sizce de bu işte bir terslik yok mu? Bazen görüyorum, gelirsiz, hitsiz, wordpress kurulu, ücretsiz tema kullanan sitelere bile xx.xxx haneli tutarlar isteniyor. Daha önce yüksek tutarlı site alımı ve satışı yaptım, alım-satım tutarı da yine aylık gelir x 10 civarındaydı, şimdiyse bu formülle site almak imkansız hâle gelmiş durumda. Amaç "Ben gelişi güzel hazır bir site açayım, 3-5 lira gelmeye başlayınca da güzel bir fiyattan satarım gerisi beni ilgilendirmez" mi yani? Sizin de bu konuyla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar.