Evet. Tam 2 gündür SEO KILLER Botunu deniyorum. En bariz özelliğini söyleyeyim mi? Piyasadaki diğer botlar gibi yok şu kadar kredi, yok şu kadar makale gibi fiyat derdi yok. İstediğin dilde istediğin uzunlukta limit yok, sınır yok. Sınırları siz zorlarsınız. LimitSİZSİNİZ. Tertemiz miss gibi Bot. Gidip başkalarına tonlarca paralar dökmeyin. Net bilgi...

Geçenlerde (ismi bende saklı) yine R10'da tanınan bilinen başka bir plugine yine binbir umutla para verdim aldım. Ama sonuç hüsran. Yine R10 'da popüler GPT Botlarından birinin ilk çıktığı gün ilk satın alanlarındanım ama işi büyütüp parayı bulunca yapımcısı hesaba erişimimi kısıtladı. Nedeni; önceden sınırsızdı şimdi sınırlı. Hem Türkiye'de yaşıyorum hem Almanya'da. Bu zihniyet değişmediği sürece sadece o an kazandığınızla kalırsınız. Fazla ilerleyemezsiniz. Birileri bir gün gelir sizi ezer geçer.

Artık Fatih Hocamın uygulamaları hariç diğerlerine güvenmiyorum. Birde CodeCanyondan aldığım bikaç eklenti. Babamın oğlu değil, akrabam ya da arkadaşım değil. 7 yıldan fazladır R10 'dayım ama bu kadar işine özenerek bezenerek buram buram emek vererek çalışan 2-3 kişi arasındadır diyebilirim.

Artıları:
Saymakla bitmez. O yüzden kendiniz deneyimleyin. Armut piş ağzıma düş yok.

Eksileri:
Evliyseniz işiniz zor. Çünkü Bot'un yapabileceklerinin sınırlarını zorlamakla uğraşmaktan yemek yemeği bile unutuyorsunuz. Eşinizden fırça yiyebilirsiniz

Sevgiler.