arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üniversiteler sektör olmuş. öğrenci yolma sektörü. yoksa üni okuyanların yüzde kaçı gerçekten hak ettiğini alıyor.
ev sahipleri, esnaf, apart sahipleri yurt sahipleri öğrencileri sömürüyor. okuyon bitiyon sonra ? bu adamları zengin etmiş oluyon başka bişi yok
Üniversiteye gittim olan işlerimden müşterilerimden oldum okula yetişmek için sonra birde ters hocalara denk geldim hala 2 ders alttan var üniversiteden döndüm 2 ayda düzelttim işlerimi benim gibi insanlara kesinlikle uygun değil.

Siz herkes için sermayesiniz öğrenci yurtları çıktığında burası öğrenciler için diye düşünebilirsiniz ancak öyle değil tüm kurallar sizin sinirlerinizi bozacak ve işinize yaramayacak şekilde olacak evden uzaklaşmak için gitmek isteyenler kesinlikle 1 yıl sonra evinizi arayacaksınız ev de kalacak olanlarda yaşadığınız şehire göre 1.5 2 sene sonra yine evi arayacaksınız.

Bu yorumuı okuyup allah bilir nerde okududa böyle diyor diyebilirsiniz sahil kenarı eğlencesi bol biryerde okudum ancak herşey öğrenciye karşı olduğu için bir anlamı olmuyor kendi paramı kazanmama rahatça kalabilmeme rağmen. en basitinden bulunduğum yerde internet hızları düşüktü 4 farklı hat almıştım 2 farklı modem hala ödüyorum barınma, yol ücretleri, okulun gereksiz masrafları bunları saymıyorum bile.