fyby0810 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tartışmalar evliliğin tuzu biberi dostum. Eşini seçmek ve anlaşmak önemli. 4 yıl önce evlendim. Hayatımda verdiğim en doğru karar olduğuna inanıyorum çünkü eşimi en iyi arkadaşım olarak görüyorum. Kavgasız evlilik baharatsız kokoreç benzer. Allah gönlüne göre versin
Evet ona katılıyorum en yakın arkadaşın, dostun oluyor sevdiğin alışma sürecim var sanırm

Aden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her evlilikte illaki tartışma olur önemli olan tartışma sonunda yine aynı yastığa baş koyabilmenizdir.Tartışmanın boyutunu büyütmediğiniz sürece birbirinize karşı kalp kıracak kelimeler söylemediğiniz sürece bir ömür geçnip gidersiniz.İleride ayrıca çocuğunuz da olursa onunla uğraşmaktan birbirinizle tartışmaya zamanınız dahi kalmaz.Mutluluklar
Şu ana kadar her tartışma da yeniden devam edebildik hiçbir sorun olmadı ama insan yoruluyor gibi bir süre sonra hayırlısı olsun bakalım

matrotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bişey diyim mi evlendin evlendin evlenmezsen ben gibi bekarlık hüküm sürmek gibi geliyor hiç evlenesjn gelmiyor 😁 Allah yardimcin olsun
vallahi ben de zor alışıyorum gibi 31 yaşındayım şu yaşıma kadar bekarken çok mutluydum hiç evlenmem diyordum da büyük konuşmamak gerekiyormuş

Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlenme
kısa ve net

ensygmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 4 aydır evliyim, zorlu bi evlilik süreci yaşadık, çok tartışmalar oldu tabi ama sonunda başardık diyebildik. İlla ki tartışmalar olucak önemli olan aşabilmek ve bunun bilincinde olup mutlu olabilmek.
gerçekten çok zorlu... bazen delirtiyor bazen de mutlu ediyor çok değişik bir şey