degişik bi çalışma olmuş

biçok arkadaş gibi bende hayatda duramazdım burda,dar alan oldugu için rahat edemem şahsen.peki ev sizin miydi hocam,ev sahibi izin vermez heralde bu tür çalışmalara yoksa?
Kira hocam ama cogu kiraci burayi kiler olarak kullaniyor bende pc odasi yaptim salon icinde oldugu icin isitma sogutma derdi yok kooparatif oldugu icin karismiyorlar genelde
Selamlar, şaka bir yana orada WCnin olduğunu bilmek beni acayip rahatsız etti. Memnunsanız sorun yok, iyi eğlenceler .)
7 8 yildir kullanilmadigi icin rahatim hocam 😀
Hocam güzel düşünmüşsünüz ama ben orada bunalırdım cidden.
Ev kucuk birde cocuk olunca mecbur hocam😀
bence güzel olmuş, elinizdeki imkandan kendinize sistem odası yapmışsınız fakat pc oynadığınız oyunlara göre çok hızlı bir şekilde orayı ısıtacaktır, kışın güzel olur ama yazın nasıl olur emin olamadım
Guzel yorumunuz icin sagolun hocam oda salonda oldugu icin klima oraya vuruyor yazin isinma derdi sifir neredeyse
Çok dar bakarken için daraldı.
Koku yoksa sorun da yoktur.
Eldeki imkanları değerlendirmek güzeldir.
Koku sifir hocam ondan yana rahatim
Ben olsam parkeleri söker alçı suva ile kaplar sonra güzel bir min yeşiline boyardım veya başka renk de olur. Pencereyi sökip daha şık bir şey takardım. Sağ ve sol üstlere birer küçük raf vb. Bu tarz işleri seviyorum ben

biraz daha üstüne çalışın bence.
Kiraci olmasam bende sizin gibi detaylari cok dusundum hocam da fazla duvar delmemek icin mecbur sade bsey yaptim artik