ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



Merhaba üniversite yıllarınmın başında dijital çağın tüm potansiyelini fark etmiştim.Teknolojiye olan ilgiim ve yaratıcı düşünme becerim sayesinde, herkesin gelecekte daha çok dijital ürünler tüketeceğini tahmin ediyordum.Bilgisayar mühendisliği bölümünü okurken, yazılı içerik üretme konusunda yeteneklerinimi geliştirmeye başladım.İlk başlarda küçük blog yazıları ve online makaleler yazıyor, bunlarla ekstra gelir elde ediyordum.

Bir gün, internet üzerinde geniş kitlelere hitap edecek bir e-book yazma fikri aklına geldi. Kitap, kişisel gelişim, finansal özgürlük ve başarılı bir yaşam tarzı üzerine odaklanacaktı.Tüm bilgi ve tecrübelerini bir araya getirerek, titizlikle bu kitabımı kaleme almaya başladım.Kendi yaşamından ve başkalarının başarı öykülerinden ilham alarak yazdığım kitap, hem bilgi dolu hem de motive edici bir nitelikteydi.



E-booku tamamladıktan sonra, kitabımı çeşitli online platformlarda satışa sundum. Başlangıçta, kitabının satışları oldukça mütevazıydı. Ancak, sosyal medyada ve bloglarda kitabının tanıtımını yaparak dikkat çekmeye başladım.Kitabınımın olumlu yorumlar alması ve insanlara faydalı olduğunun söylenmesiyle birlikte, satışları hızla arttı.




Zamanla e-book'unun satışları patladı ve kısa sürede milyonlarca lira kazandım. Bu başarının ardından, kazandığı parayla lüks bir hayat yaşamaya başladım. Güzel bir ev, son model arabalar, dünya çapında tatiller ve şatafatlı etkinlikler onun hayatımın bir parçası haline geldi. Ancak paranın getirdiği bu lüks yaşamın yanı sıra, aynı zamanda topluma katkıda bulunmaya ve genç girişimcilere ilham vermeye de özen gösterdim. Kitaplarını yazdığı konularda seminerler vermeye ve gençlere mentorluk yapmaya başladı.




Şimdi bu başarıya beni ulaştıran e-book umu siz değerli R10 ailesiyle paylaşmaya karar verdim.Sizde benim gibi zengin olmak istiyorsan 300 lira gibi cüzzi bir fiyatla e-book uma sahip olabilirsiniz.
Bu konu ironi içermektedir.
300 TL x 1.000.000 adet = 300.000.000 TL güzel para