Aaynı sorun bendede var mide rahatsızlığına dayalı, Göğüste yanma hissi, kalp krizi geçirdiğini sanma, kalpte ritim bozukluğu, ülser ve reflü belirtisidir. kullanmaman gereken yiyecek ve içecekler.
Gazlı
Şekerli
Özellikle Acılı
Yağ ve Tuz Yiyebilirsin
İşlenmiş Gırda
Özellikle Turşu İçme
Mide Koruyucu Kullan Malesef Bu Rahatsızlık Ömür Boyunca Geçmiyor.
Ben Yıllardır Çekiyorum Bu Rahatsızlığı
Hocam kullansamda çok rahatlatmıyor, uzun vadede zararlıymış bir şekilde çözmem gerekiyor tekrar gideceğim doktora.
Maşallah hocam Allah şifa versin.
Bende reflü olduk ilaçlara minimal hale geliyor göğüs kafasının bitiminin altında batma ağrısi var
Bende de sol kaburganın altında hocam bazen ortada ama genel olarak sol kaburga altı.
Stres > Mide > Kalp > Vücut > Psikoloji
Doktorunuza danışarak kardiyo yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz sorunu sporla çözmüştüm.
Fazladan kilonuz varsa kilo vermelisiniz.
Acil şifalar dilerim.
Hayır hocam aksine şu ağrı sürecinde kilo verdim, düzenli spor yapan birisiyim ama maalesef işim çok strestli bir şekilde onunla baş etmem lazım çok haklısınız. Amin hocam bilmukabele.
Bende ishal vs yok hocam gaz şişkinlik ve ağrı var, doğrudur hocam salgınların biri bitmeden diğeri başlıyor maalesef.
glutene karşı hassasiyet olabilir. aynı şikayetlerde bende de vardı. hatta demir eksikliği şikayetiyle gittim bu sonuç ortaya çıktı.
kendinizi kontrol edin, 1 gün sabah kalktığınızda beyaz ekmek yemeyin gün boyunca. ertesi gün beyaz ekmek yiyin direkt şişme ve gaz oluyorsa glutene karşı hassasiyet var demekdir.
yaklaşık 4-5 aydır beyaz ekmek yemiyorum. geçen gün kahvaltıda yedim, karnım davul gibi oldu ve gün boyu gazman gibiydim resmen.
Hocam glutene karşı alerjisi olmayan bence çok az insan vardır, bir dönem denedim aslında beslenmek ama hem çok zor hemde ekstra ciddi masraf. Sadece minimuma indirmek lazım çok haklısınız.