Vat, dediğim Türkiye deki kdv, ürünün satış fiyatından %20 yi vergi olarak veriyorsunuz, vat numaranız olması muafiyet anlamına gelmiyor. Uk de yaşayan birisi otomatikman vat tan muaf oluyor, o fiystı büyük oranda kırabilirken sizin fiyatınız yüksek kalacak.
Eskiden kar marjı çok iyi idi uk de, ben tek çeşit üründen memur maaşından fazla kazanıyordum, diğer arkadaşlar da öyle ve bizim vat kaydımız vardı. Sonra danışmanlık satan arkadaşlar vat muafiyeti var, fiyatları kırın dediler uk piyasasını kötü yaptılar, şimdi o arkadaşlar birikmiş vatları ödememek için şirketleri kapatıp amazon u bırakıyorlar.
Çok teşekkürler, sizin kadar detaylı cevap veren çok yok eski forumculardan kim kaldı
Yani UK'de bu işe girişmek istenirse direktör şart gibi gözüküyor. Aslında direktör atayan büyük şirket kurma siteleri var onlara gideceğim gibi duruyor. Farklı adres olmalı filan diyorlar ama ben onun çok önemli olduğunu sanmıyorum, aynı adres veren yerlerden bu işi 2-3 senedir yapanlarla konuştum bir sorun yaşamamışlar.
Mesajlarımız diğer arkadaşlara da yardımcı olur umarım.