Üstadım bakınız
Burada hepimiz ekmek peşindeyiz iş gelir peşindeyiz dediniz ya buna kendinizi katmayın bence.
Burada bir ekmek bir gelir peşinde olsanız 11 ayda 9 ticaret yapmazsınız.
Ayrıca
ismine veremeyeceğim bazı forumlarda 11 yıla kadar bulan üyeliklerim var.
Çok şükür bir ticaret yapacağım zaman verilen ismi iban forum veyahut google üzerinden teyit ederek yaparım
Bu zamana kadar 1 kere karşılaşmadım BÜYÜK konuşmuyorum haşa başıma gelmez demiyorum..
Ama temkinli olmak en önemlisi
Forum yönetimi kusura bakmayın çocuk bakıcısı değil
Sürekli forumda yok ticaret güvenliği için şu açılsa bu açılsa uyarı verilse forum yönetiminden birileri aracı olsa.
Yani forumda 1 ayım oldu yüzlerce böyle konu ve yüzlerce aynı KİŞİ TARAFINDAN dolandırılan insanları görüyorum dolandıran kişi hep aynı
1 kere google bu ismi yazsanız zaten farkına varacaksınız ama yok.
Yani yazacağım onlarca şey var ama forum kurallarına aykırı belki bu yazdığımdan ötürüde uyarı alırım ama bu yani.
Hocam yetkinliğinizi, mesleğinizi çok merak ettim gerçekten. Özel değilse paylaşabilir misiniz? Forumdan tanıştığım, projesine dahil olduğum ya da projeme dahil olan onlarca geliştirici arkadaşım var benim. 100₺'ye WP Scripti kurmuyor ya da kurdurmuyorum (: 10+ Yıllık premium üyelik sahibi fakat ticaret puanı 10'u aşmayan onlarca üye varken hangi ticaret puanının hangi güvenirliğinden bahsediyorsunuz?
Bizim neslimiz forum sitelerinde büyüdü, ismini vereceğiniz ya da vermeyeceğiniz, legal ya da underground onlarcasında bir çoğumuzun üyelikleri mevcut ve bu dolandırılma olayları her daim olan şeyler. Dolandırıcının ismini Google'a yazdığınızda çıkan sonuçlar sizin kapasitenizin yüksekliğini değil dolandırıcının kapasitesinin düşüklüğünü gösterir. 1 Ay ya da 1 sene ya da 10 sene içerisinde herhangi bir şey öğrenmiş olmuyoruz, tecrübelerimizle günlerimizi ilerletiyoruz sadece.
Mesleğimin cilvesi, ister istemez bir çok dijital dolandırıcılık vakası içinde bulundum ya da dışarıdan inceleme fırsatım oldu. Bu tecrübeye, ~20 Yıl siber güvenlik bilgi birikimi eklendiğinde net olarak söyleyebileceğim tek şey bu tarz vakaların hep varolduğu ve varolacağı gerçeği. Ukalalık olarak algılamayın fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim, suçu mağdurda arayanların da en nihayetinde bir gün adalet arayışında en ön saflarda olduğuna çok şahit oldum. Forumda ticaret yapmaya devam edecekseniz, ilk fırsatta 2FA açmanızı şiddetle tavsiye eder, bol kazançlar dilerim.