FBLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknik detayını çok bilmiyorum fakat daha önce residential rotating kullandığım zaman ip sorgu yaptığımda bazen hem IPv6 hem IPv4 veriyordu. Bazen de sadece IPv6 çıkıyordu. Sanırım karma oluyor
Mrxberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Residental proxyler genellikle iPV4 tür, ancak firmadan teyit almanız en iyisi. Ama hiç residental İPV6 görmedim onuda söyliyeyim.
Webmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Residental proxy = gerçek kullanıcıların IP türü (Turkcell in mobil internet IP'si, Türk Telekom'un ev interneti IP si gibi)
Rotating Proxy = Belirli IP'ler arasında dönebilen/her istekte farklı IP lere çıkış sağlanabilen veya IP'yi anında yenileyebilen de oluyor bu üçünden en az biri olur genelde
Residental Rotating = Gerçek Kullanıcı IP leri üzerinden belirli bir havuzda yukarıdaki şekilde istek gönderebilen proxy
BeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
v4 rotating v6 ya göre pahalıdır, çünkü milyonlarca havuz içerisinden proxy çekimi yaparlar. v6 rotating genelde ivp6 subnetinden oluşur, her bağlantıda random ip verir.

v4 rotating bulursunuz ama v6 ya göre fiyatı pahalıdır. Residental ise gerçek konut ipsi demek, datacenter ipsi değil.
Bu saatte dikkate alıp cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kesin bir cevap bulamadığım için denemelik satın aldım henüz aktif görünse de proxy bilgilerimi almadım sonucu buraya yazacağım iyi forumlar.