Selam olsun,
Bir süredir teşekkür etmek istediğim kişileri biriktirmiştim toplu olarak teşekkür etmek isterim.
Mağazamızın e-ticaret sitesi olsun dedik ve script arayışına girdim.
@JOB; kişisinden script aldım ve sanırım R10 da yaptığım en iyi ticaretlerden birine imza attım. Aktif olarak kullanmaya 2025 gibi başlama planları yapmama rağmen ve aylık güncellememe rağmen inanılmaz bir trafik oluşuyor. Seo kısmı bu kadar başarılı bir script bugüne dek denk gelmemişti. Kendilerine teşekkür ederim.
Hostin için birçok firma ve kişiyle çalıştım ancak memnun olduğum 2 3 kişi oldu. Diğerleri kusuruma bakmasın.
@Hostware;
@isimkaydet; ikilisi her zaman çalışmaktan keyif aldığım firmalardır. hostware'den aldığım VDS ve isimkaydetten aldığım destek inanılmaz bir memnuniyet yarattı. İkisini kıyaslamak gibi bir derdim yok çok başarılılar. Bu firmalara ek olarak fiyat performans olarak
@Netkreatif; firmasına da teşekkür etmem gerekir. Açık yazmak gerekirse durmadan patlasa bile testlerimi yaparım dediğim bir alışverişti ama bir yıl olmakta henüz patlama çatlama olmadı. Beklediğimin çok üzerinde bir stabil hizmet almış oldum. Beklenti kısmında kusuruma bakmasınlar fiyat/performans olayında belki benim eksikliğimden çok bir şey beklememiştim. Gayet memnunum.
@uckan; kişisinden aldığım Geoit teması da ayrı bir güzel ticaretti. Temanın kalitesi ve güzelliğini geçiyorum kullanan bilir ama zihniyet olarak o kadar takdir ettiğim biridir ki bu konuda teşekkür ediyorum. Bir temanın bu kadar canlı, domain değiştirme hakkı tanıması gerçekten çok hoş. Yanlış anlaşılmasın domain değiştirme olmasa ek domain ücreti verir alırım zaten ama bahsettiğim şey müşterisine karşı taşıdığı zihniyettir. Benden ürün aldın, başka bir domainde kullanabilirsin yaklaşımı parayı, kazancı önceleyen değil insana duyduğu değeri ve yaklaşımı öncelediğini gösterir.
Kişilik ve karakter bakımından haliyle düşüncelerini beğendiğim insanlarda var elbette. Ticaret dışında olan teşekkürlerim olacak.
@gusion; gibi birinin var olması bile güzeldir. Doğruları, yanlışları hepimiz gibi vardır zira insandır ama benim nazarımda hakikatten güzel insandır.
@lorxy;
@royalenes;
@DigitalTrade;
@SEOmuhendisi; gibi insanların olması yine bir güzelliktir. Her konuda aynı düşünmesek bile mayaları temiz güzel insanlardır.
@griffinn; banlı olduğunu görüyorum, her fikrine ve düşüncesine katılmasam da böyle dolu bir bardak gibi bardaktan taşmaya namzet güzel bir insandır.
@Yeniceri; mod olmasına karşın beğendiğim bir insandır. R10'nun mod yapısı hakkında aktif ticarette olan kişilerin ticaretini sürdürdüğü alanda mod olmaması gibi fikir ve taleplerimi yazmıştım o nedenle detaya girmiyorum zira teşekkür konusu. İnsan olarak ve teraziyi tam ortada tutması insan olarak teşekkür edilesi bir davranıştır.
R10 senin yerin ayrı. Sana eleştirilerimi ve daha doğru olduğunu düşündüğüm düşüncelerimi yazma konusunda bana engel olmayışın o kadar hoşuma gidiyor ki hakikatten her eleştirime rağmen bu kadar tahammüllü olman konusunda samimi olarak teşekkür ediyorum.
Unuttuğum, atladığım ya da şuan hatırlamadığım nice güzel insan var. İsmi geçenlerle sadece var oldukları için teşekkür ederim. Ekstra bir şeye lüzum yok.
İsmini yazmadıklarımı zaten ileride yazarım. Yaş aldıkça hafıza unutmaya başlıyor gibi bir savunma hakkım da var. Kusura bakmayın.