rufiqcavadov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi akşamlar. Devamlı aynı sorular ve devamlı Benim gibi bu soruyu soran belki milyonlarla belki de daha fazla insanlar. Arkadaşlar, aslında Azerbaycanda sonunda maaşlı bir işe girdim. Daha önce de burda birkaç arkadaş yorumlarda git abi o zaman maaşlı bir iş bul çalış demişti. Şükürler olsun bu gün çalışıyorum. İleride maaşın yükselecek. Yani çalışmamdan aslı. 500 manat neredeyse masş alıyorum ve artı(+) olarak eve erken geliyorum. Evli değilim ama idare eder. Fakat mesela öyle bir iş arıyorum ki, iş demeyelim de para kazandıracak nasıl desem birşeyler alıp satmak gibi mi bilemiyorum açıkçası. Mesela kendimi geliştirmek için birşeyler yapmak dediğim gibi artı olarak da para kazanmak istiyorum. Python programlama dilini öğreniyorum ama şu anda o seviyede değilim. Lütfen bir yol gösterin.
Şehir dışında işlerim var 19'unda döneceğim ve aşağıdaki fikri faaliyete geçirip yanıma 3 adet danışan dost alacağım beraber işletmeleri yükselteceğiz. Şimdiden yer ayırtmak isteyen arkadaşlar mevcut sizleri de not alabilirim ilginizi çekerse. Dönünce de detaylı tüm bilgileri konuşuruz.

https://www.r10.net/off-topic/417234...re-acigim.html