Kurumsal üyelerin premium üyelikte belirtilen özellikler dışında ekstra bir ayrıcalığa sahip olduğunu sanmıyorum. Son zamanlarda gözlemlediğim kadarıyla, normal üyelerle eşit davranıldığını söyleyebilirim. Fakat bunu yazmak zorunda hissediyorum; normalde kolay kolay yorum yapmam ama artık sıkıldım. Konunuza ilk yorum yazan şahsı gece gündüz her konuda görmekten çok sıkıldım. Engellesek dahi bir yerden mutlaka yine çıkıyor. Bu arkadaşa sormak istediğim neden her konuya yorum yazmak zorundasın? Konularla alakalı, alakasız, bilgili ve bilgisiz devamlı yorumlarını görmekten çok sıkıldım. Sormak istiyorum, silah zoruyla mı yorum yaptırıyorlar? Neden kendini her konuya yorum yapma gereğinde hissediyorsun? Konuyla alakan yok ama yine de alakasız yorumlarını yazıyorsun, cidden görmekten sıkıldım. Yani kime yaranmaya çalışıyorsun veya neyi kanıtlamaya çalışıyorsun, her konuda seni görüyorum. Bilgin yoksa, konuyla alakan yoksa yazma be kardeşim. Seni gördüğümde artık aşağıya bıraktığım video aklıma geliyor. Anladık, reklam yapacaksın da bu kadar reklam delisi olunmaz; yaptığın işin konusunu uygun kategoriye veya kategorilere açarsın, ihtiyacı olan seni bulur zaten. Artık amacın reklam mı yoksa yükselmek mi bilemiyorum...

https://youtu.be/7BDvAjl4c7s